Veelzijdigheidsproef

Gina had ik ingeschreven voor de Vp bij de groep Kleve. Dat was gister, het was een spannende en heel mooie dag. Helaas hadden van de 5 deelnemers, 2 afgezegd. We hebben allemaal de proef bestanden. Wij werden nog tagessieger, nou ja van de drie dan:) Met 230 punten en een derde prijs. Bij de spoorluid werden punten verloren helaas, de andere 3 onderdelen, zweet, stobern en gehoorzaamheid was volle aantal punten. Geen van de 3 teckels scoorde goed met spoorluid. Waarschijnlijk te droog en vermoeidheid. Het is het laatste onderdeel van de proef.  Ik was tevreden in ieder geval.

BIJZETTAFEL

Chica gebruikt ons bijzettafeltje om overal op te springen, zo loopt ze regelmatig over de tafel heen.

Ook vindt ze het gewoon fijn om wat hoger te zitten en alles te kunnen overzien.

chica-mrt2017

JONGEHONDENDAG IN BEUSICHEM

Afgelopen zondag ben ik met Lotte naar de jongehondendag van de ntc geweest. Ze deed het super! Het lopen aan de lijn ging met elke ronde steeds beter. De keurmeester vond haar erg mooi. Elke teckel loopt drie rondes in een groep van 6 teckels, alle 9 varieteiten gemixed, daarna kun je in de finale komen. Lotte werd in 2 rondes eerste van de groep, daarna was het afgelopen. Ik was zelf verrast, ik vind haar ook mooi, maar je loopt wel naast de grote fokkers.

WEER NIEUWE FOTO’S VAN LORE

Van Jan en Nardje ontving ik weer foto’s van Lore. Met de tekst erbij: de lieveling van de hele familie, okay dan heeft ze het nog niet te bont gemaakt. Anders stond er wel: liefst plakken we Lore achter het behang….:)

Ze ziet er nog zo klein uit, maar dat zal wel meevallen. Lotte groeit echt als kool, ze eet nu ook 400 gram vlees weg.

Gisteren weer naar Oss geweest. Ze loopt los en is soms ergens mee bezig en dus kan ik me verstoppen. Leuk spelletje om je hondje op jou te laten letten.

P1000734

Lekker kleedje

P1000718

Ook nog een lekker kluifje erbij…

P1000708

En nog een kluifje

P1000695

Of dat nou zo lekker zit?

 

 

 

GUUSJE

Met Guusje gaat het goed. In het bos vindt ze het geweldig. Dat is hier ook het geval met Lotte. We proberen 1x per week naar Drunen te rijden en dan lekker een boswandeling te maken. Vandaag hebben we weer een leuk nieuw stuk bos gevonden.

guusje40

Guusje in het bos

guusje43

Dat kussen ziet er nog heel uit….

guusje39

Op zijn kops…

Oss

Afgelopen zaterdag ben ik toch naar Oss gegaan voor de zweettraining. Jancor is meegegaan, het was zo slecht weer. Het laatste stuk door het bos was gewoon ijs, gekkenwerk. Maar, niet voor niets, Gina en Chica deden het heel goed en natuurlijk ff een sleepje voor Lotte, die dat ook goed uitwerkte.

Gina aan het werk

Chica is een stuk drukker, maar ze wordt steeds vaster op het spoor

w20170107_2

 

w20170107_1

En wat was het mooi op de hei, elke takje was een soort van verijst kunstwerkje geworden.

w20170107_4

w20170107_3